X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Üç Kız Kardeş 82. Bölüm

20 Nisan Cumartesi günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 82. bölümünde Kalender Ailesi, yeniden eski huzurlarına kavuşuyor!

Derya ve Kartal’ın nikah günü gelip çatmıştır fakat Özer’in aldığı yangın haberiyle herkes dehşete kapılır. Rüçhan’ın zafer sandığı haber, Türkan ve Somer alevlerin arasındaki yaşam mücadelesine dönüşür. Özer ve Rüçhan’ın birbirlerine olan öfkesini, Sevilay fırsata çevirmeye çalışır. Kendini kurtarmak adına planlarına Müjgan’ı da alet eder. Müjgan'ın Sevilay'a yardım ettiği ortaya çıkacak mı? 

Dönüş, Serdar'ın bir şey gizlediğini ve ailesiyle arasını bozmaya çalıştığını anlar. Buna fırsat vermemek için çabalayan Dönüş, hastalığının nüksettiğini öğrenir ve yıkılır. Kızların Müjgan’dan şüphelenmesiyle plan yapması kaçınılmaz olur. Derya Dönüş ve Türkan, babalarını Müjgan'dan korumak için son kozlarını oynarlar. 

Müjgan'ın Sevilay'a yardım ettiğinin ortaya çıkmasıyla Sadık gerçekleri görür. Sevilay cephesinde ise işler umduğu gibi gitmez ve yakalanır.

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle cumartesi akşamı 20.00'da Kanal D'de!

 

 

 

 

 

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Üç Kız Kardeş dizisinin yapımcıları Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'dur

FRAGMANLAR