Lokman Gör Alanyaspor’da
Alanyaspor, ismi Beşiktaş ile de anılan BB Erzurumspor’da forma giyen 28 yaşındaki stoper Lokman Gör ile 2+1 yıllık sözleşmeyle renklerine bağladı.
- Alanyaspor Haberleri
- 18 Temmuz 2019, 11:35:53

Alanyaspor, Lokman Gür ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardığını kulübün resmi sitesinden ve sosyal medya hesaplarından duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:" Geçen sezon BB Erzurumspor'da forma giyen Lokman Gör ile 2 + 1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Futbolcumuz Topuk Yaylası kampına katılarak, takımımızla birlikte çalışmalarına başladı."


DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig ekibi Corendon Alanyaspor'da Teknik Direktör Sami Uğurlu ile yollar ayrıldı. -
Trendyol Süper Lig takımlarından Corendon Alanyaspor, teknik direktörlük görevine Joao Pereira'yı getirdiğini duyurdu. -
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Corendon Alanyaspor ile Sipay Bodrum FK karşı karşıya geldi. Sipay Bodrum FK deplasmanda rakibini 1-0 mağlup etti. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig takımlarından Corendon Alanyaspor, teknik direktör Sami Uğurlu ile yollarını ayırdığını açıkladı.