Antalyaspor, Aly Cissokho ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Antalyaspor, geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatyaspor'da oynayan Aly Cissokho ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı.
- Antalyaspor A.Ş. Haberleri
- 23 Temmuz 2018, 17:13:33, Güncelleme: 23 Temmuz 2018, 17:13:54

Törende konuşan Asbaşkan Şefik Öz, "Aly Cissokho'nun transferi için buradayız. Kendisi kariyerine bundan sonra Antalyaspor'umuz ile devam edecek. İnşallah sakatlık yaşamadan bir sezon geçirmesini diliyorum. Başarılarının devamını diliyor ve kendisine Antalya'ya hoş geldin diyoruz. Kendisini tebrik ediyoruz" dedi.
Antalyaspor Kulübü'nde forma giyme şansı bulduğu için duyduğu memnuniyeti dile getiren Aly Cissokho ise şunları söyledi:
"Çok teşekkür ederim. Burada olmaktan ve Antalya'da bulunmaktan dolayı çok mutluyum."


DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Sipay Bodrum FK ile Onvo Antalyaspor, 0-0 berabere kalarak puanları paylaştı. -
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Onvo Antalyaspor ile Reeder Samsunspor karşı karşıya geliyor. Corendon Airlines Park Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetiyor. Heyecan dolu maçı haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz... -
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Onvo Antalyaspor, sahasında Corendon Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, sahasında Onvo Antalyaspor'u konuk etti. Sarı kırmızılılar mücadeleden 4-0'lık galibiyetle ayrılarak en yakın rakibi Fenerbahçe ile olan puan farkını maç fazlasıyla 10'a çıkardı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)