Uluslararası Basketbol Federasyonu'ndan (FIBA) Rusya kararı!
Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısının yankıları spor camiasında da sürüyor. Daha önce birçok branştan çeşitli yaptırımlar alan Rusya'ya son olarak FIBA'dan da bir şok geldi. Uluslararası Basketbol Federasyonu, Rusya takımlarına uluslararası müsabakalardan men cezası verdi.
- Basketbol Haberleri
- 01 Mart 2022, 18:50:04, Güncelleme: 01 Mart 2022, 18:56:53

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), Rusya takımlarına uluslararası müsabakalardan men cezası verdi.
Federasyondan yapılan açıklamada, Rusya takımları ve yetkililerinin ikinci bir duyuruya kadar FIBA organizasyonları ile 3x3 basketbol müsabakalarına katılamayacağı belirtildi.
Yeni kararlarla ilgili görüşmelerin 25 Mart'taki yönetim kurulu toplantısında gerçekleştirileceği ifade edildi.


DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı'nda 4 oyuncuyla yeni sezonda yola devam edilmeyeceği duyuruldu. -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında deplasmanda Mersin Spor'u 84-81'lik skorla mağlup eden Anadolu Efes, seriyi 2-0 kazandı ve yarı finale yükseldi. -
Türkiye Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek finali 2’nci maçında Beşiktaş Fibabanka ev sahibi Galatasaray’ı bu maçta da 107-85 mağlup ederek seride durumu 2-0 yaptı ve Anadolu Efes’in ardından yarı finale yükselen 2’nci takım oldu. -
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın Boşnak asıllı milli basketbolcusu Tarık Biberoviç'in sol diz ön çapraz bağında zorlanma tespit edildiği bildirildi.