Beşiktaş'ın transfer çeki karşılıksız çıktı! Burak Yılmaz...
Beşiktaş, Trabzonspor ve Burak Yılmaz üçgeninde ilginç bir "çek" vakası yaşandı. Siyah-beyazlı takımdan parasını alamayan Burak Yılmaz, çeki kendisine veren eski kulübü Trabzonspor'dan karşılıksız tutarı istedi. Bordo-mavililer ise tahsilat yapabilmek için TFF'nin yolunu tuttu.
- Beşiktaş Haberleri
- 28 Mart 2020, 12:46:49, Güncelleme: 28 Mart 2020, 18:09:35
Beşiktaş, Burak Yılmaz'ı Trabzonspor'dan transfer ederken, 8 milyon 430 bin lira karşılığında çekler kesti. Bordo-mavililer, buradan gelen 1 milyon 500 bin lira tutarındaki çeki de, alacaklarına karşılık Burak Yılmaz'a verdi.
Böylece eski golcüsüyle arasındaki alacak-verecek problemi de kağıt üzerinde tamamlanmış oldu. Burak, 450 bin euroluk indirim yapıp, 10 milyon lirayı üç taksitte almayı kabul etmişti.
Milliyet'in haberine göre; Burak, Beşiktaş tarafından verilen bu çeki tahsil etmek istediğinde karşılığı olmadığını gördü. Ancak golcü, karşılıksız çek şikayeti yapmak yerine kulübünü korudu, Trabzonspor'un kapısını çaldı.
TRABZONSPOR TFF'YE BAŞVURDU
Beşiktaşlı futbolcunun, şu anki kulübü tarafından verilen çekinin karşılıksız çıkmasıyla şaşkına dönen Karadeniz ekibi ise TFF'ye başvurarak olayı Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na götürdü.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta hazırlıklar devam ederken diğer yandan transferler ile ilgili flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-beyazlı ekibin son olarak devre arasında 26 yaşındaki Angolalı forvet için teklifte bulunduğu öğrenildi. İşte detaylar... (DIŞ HABER) Enes ARSLAN -
Yeni sezonda Ciro Immobile ile yola devam etmek istemeyen Beşiktaş, İtalyan yıldızla sözleşme feshi için görüşme kararı aldı. Anlaşma sağlanamaması durumunda ise siyah beyazlılar, oyuncunun kalan 1 yıllık maaşı olan 6 milyon Euro’yu vermek zorunda kalacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, daha önce ilgilendiği Patrick Berg için kulübü Bodo’ya yeni bir teklif yaptı. Yönetim, teknik direktör Solskjaer’in de istediği orta saha oyuncusunu takıma kazandırmayı hedefliyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Yeni sezon kadro planlamalarına başlayan Beşiktaş, eski oyuncusu ve menajer Dusko Tosic'in önerisiyle Luka Jovic'i gündemine aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)