TRANSFER HABERİ: İngiltere'den olay iddia! Beşiktaş'tan ünlü menajere tam yetki
Son dönemde kötü bir gidişat sergileyen Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlı yönetim, geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe maçından sonra 5 futbolcunun kadro dışı bırakıldığını açıklamıştı. Başkan Hasan Arat'ın, 5 isim hakkında önemli bir karar daha aldığı öğrenildi. İşte detaylar... (aspor.com.tr - Dış Haberler / KUBİLAY AÇIKGÜN)
- Beşiktaş Haberleri
- 15 Aralık 2023, 22:57:11, Güncelleme: 15 Aralık 2023, 22:58:31

Son dönemde üst üste kötü sonuçlar alan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor.

Siyah beyazlılarda, Fenerbahçe derbisinin ardından 5 futbolcu kadro dışı bırakılmıştı.
Beşiktaş'tan geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada; Eric Bailly, Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal, Jean Onana ve Valentin Rosier'in kadro dışı kaldığı ifade edilmişti.
Alınan bu karar gündem olmuş ve kadro dışı kalan futbolculardan birçoğu da duruma tepki göstermişti.
Beşiktaş'ta kadro dışı kaldığı açıklanan 5 isim hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
Konuyla ilgili flaş haberi ise İngiliz basını duyurdu.
İşte ayrıntılar...
Footballinsider'da yer alan habere göre Beşiktaş Kulübü, ocak ayında Eric Bailly ve diğer dört oyuncuya takım bulması için FIFA menajeri Willie McKay'e özel yetki verdi.
Menajer McKay'in, 5 futbolcu için özellikle İngiltere ve Fransa'daki takımlarla görüşmek üzere görevlendirildiği aktarıldı.
Öte yandan Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat'ın, bugüne kadar hayal kırıklığı yaratan kadroyu tekrardan şekillendirmek istediğine dikkat çekildi.
Siyah beyazlı takımın, 5 oyuncuyla yollarını ayırarak yeni transferler için kadrosunda yer açmaya çalıştığı belirtildi.
Menajer Willie McKay'in özellikle Eric Bailly ve Vincent Aboubakar'a takım bulma konusunda tam yetki aldığı ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
Çaykur Rizespor, Beşiktaş forması giyen milli futbolcu Tayyip Talha Sanuç'u transfer etmek için harekete geçti. Karadeniz ekibi transfer gerçekleşirse Samet Akaydın-Tayyip Talha ikilisini Adana Demirspor'un ardından yeniden bir araya getirecek. -
Beşiktaş, Napoli forması giyen Frank Anguissa'nın peşine düştü. Siyah beyazlılar yıldız orta saha için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardı. -
Beşiktaş Fibabanka, Basketbol Süper Ligi play off serisinin 4. maçında Anadolu EFes'i deplasmanda 75-64 mağlup ederek seriyi 2-2 getirdi. -
Beşiktaş’ın santrfor listesindeki Afimico Pululu, İstanbul'a gelmeye sıcak bakıyor. 26 yaşındaki oyuncu için kulübü 3-4 milyon Euro arasında bonservis beklentisinde. BJK SPOR HABERLERİ