Hasan Arat'tan stoper hamlesi! Transferde 2 rakip birden
Son dakika transfer haberi: Beşiktaş'ta başkanlığa seçilen Hasan Arat ve yönetimi transfer çalışmalarına başladı. Arat, birçok oyuncuyu mercek altına alırken ilk transferleri için harekete geçti. Beşiktaş, 2 Avrupa kulübünün radarında olan stoper ile yakın temas kuruyor. İşte detaylar... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- 17 Aralık 2023, 12:10:27

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta yönetime Hasan Arat'ın göreve gelmesinin ardından sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Siyah-beyazlılarda devre arası transfer dönemi için gündeme sürpriz isimler gelmeye devam ediyor.
Bu anlamda Panama basını Beşiktaş ile ilgili flaş transfer gelişmesini duyurdu.
fotomac.com.tr'den Mesut Erkam Şahin'in derlediği El Siglo adlı sitede yer alan haberde siyah-beyazlıların 22 yaşındaki Panamalı stoper Jose Cordoba ile yakından ilgilendiği aktarıldı.
Ayrıca yer alan haberde Alman ekibi Eintracht Frankfurt ve Yunanistan'dan Panathinaikos'un da oyuncuyla ilgilendiği belirtildi.
JOSE CORDOBA KİMDİR?
22 yaşındaki Jose Cordoba futbola ülkesi takımlarından Independiente'de başladı. Ardından İspanyol ekibi Celta Juvenil A takımına kiralandı.
Futbolcu sonrasında Bulgar ekibi Etar'a oradan da Levski Sofia'ya kiralandı. 2022 yaz transfer döneminde ise Panama ekibi Independiente'den, Levski Sofia'ya bonservisiyle transfer oldu.
Ana mevkisi stoper olan futbolcu sol bek pozisyonunda da görev alabiliyor. Ayrıca Cordoba, Panama Milli Takımı'nın güncel oyuncusu olarak görev alıyor.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, mayıs ayı ödül sahiplerini açıkladı. Kurul, Fair Play ruhunu tüm ülkeye gösteren aşağıdaki davranışlar nedeniyle Galatasaray U14 Takımı'nı, Trabzonspor A.Ş.'yi, Tümosan Konyaspor'u, Beşiktaş A.Ş'yi ve Beşiktaş A.Ş'nin oyuncusu Necip Uysal'ı ödüllendirme kararı aldı. -
Avusturya ekibi Liefering forması giyen 20 yaşındaki Tolgahan Şahin, Beşiktaş’ın radarına girdi. Genç oyuncu için sşyah beyazlılar temaslara başlayacak. BJK SPOR HABERLERİ -
Beşiktaş Kulübü; Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Denizbank'a 1 milyar 278 milyon 828 bin 670 lira konsorsiyum kredi ödemesi gerçekleştirdiğini duyurdu. -
Son dakika spor haberleri: Beşiktaş'tan Göztepe forması giyen Romulo hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt geldi. İşte siyah beyazlıların yaptığı açıklama... BJK SPOR HABERLERİ