Koronavirüs tehdidi tenis takvimindeki sarkmayı 7 Haziran'a uzattı
Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) ve Kadınlar Tenis Birliğinin (WTA) düzenlediği turnuvalar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 7 Haziran'a kadar durduruldu.
- Diğer Sporlar Haberleri
- 18 Mart 2020, 22:58:46

Karşılaşmaları 20 Nisan'a kadar askıya alan ATP ile 2 Mayıs'a kadar maç oynanmamasına karar veren WTA tarafından yapılan ortak açıklamada, 7 Haziran'a kadar turnuva düzenlenmeyeceği belirtildi.
Erkekler ve kadınlar dünya sıralamalarının, ikinci bir açıklamaya kadar dondurulduğu da ifade edildi.
Bu karara göre, hem kadınlar hem erkeklerin katıldığı Madrid ile Roma'daki turnuvaların yanı sıra Strasbourg ve Rabat'taki kadınlar, Münih, Estoril, Cenevre ve Lyon'daki erkekler turnuvaları da planlanan tarihlerde gerçekleştirilemeyecek.


DİĞER HABERLER
-
A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız, 2025 FIVB Voleybol Milletler Ligi ilk maçında Fransa'yı 3-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. -
Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) ABD'li Coco Gauff, Fransız Lois Boisson'u 2-0 yenerek finale yükseldi. -
Filenin Sultanları Milletler Ligi'ndeki üçüncü maçında Çin ile kozlarını paylaşacak. İlk maçını Fransa ile oynayan A Milli Kadın Voleybol Takımı, sezona galibiyetle başladı. Çin'in başkenti Pekin'de oynanacak Çin maçı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Türkiye - Çin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? -
Filenin Sultanları Milletler Ligi'ndeki üçüncü maçında Polonya ile kozlarını paylaşacak. İlk maçını Fransa ile oynayan A Milli Kadın Voleybol Takımı, sezona galibiyetle başladı. Çin'in başkenti Pekin'de oynanacak Tayland maçı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Türkiye - Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?