Anderlecht ligde berabere kaldı
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Anderlecht, Belçika 1. Futbol Ligi'nde konuk ettiği Lokeren ile 1-1 berabere kaldı.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- 01 Kasım 2018, 18:57:36, Güncelleme: 01 Kasım 2018, 18:57:56

Ligin 13. haftasında Anderlecht, Lokeren'i Constant Vanden Stock Stadı'nda ağırladı.
İlk yarısı golsüz geçen mücadelede konuk ekip, 53. dakikada Olivier Deschacht'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Anderlecht, 59. dakikada Landry Dimata ile ağları sarstı ve karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı.
Bu sonuçla Anderlecht, 24 puanla ligde 4'üncü sırada yer alırken, puanını 7'ye çıkaran Lokeren ise 15. sırada kaldı.
Fenerbahçe, 8 Kasım Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. maçında Anderlecht'i ağırlayacak.


DİĞER HABERLER
-
FA Cup Son 16 Turu'nda Newcastle United ile Brighton & Hove Albion, St. James' Park'ta karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan taraf Brighton oldu. -
La Liga 14. hafta maçında Leganes deplasmanına konuk olan Real Madrid'de milli yıldız Arda Güler maça ilk 11'de başladı. Arda maçta attığı bir çalımla tribünlerden büyük alkış topladı. İşte o anlar... -
İngiltere Premier Lig'in 13. haftasında Liverpool sahasında konuk ettiği, Manchester City'i 2-0 mağlup etti ve en yakın takipçileriyle aradaki puan farkını 9'a çıkardı. -
İspanya Kral Kupası (Copa del Rey) yarı final rövanşında sahasında Real Sociedad'ı ağırlayan Real Madrid, 115. dakikada Arda'nın asistinde Rüdiger'in attığı golle final biletini kaptı.