Barcelona'da Jordi Alba corona virüsüne yakalandı!
İspanya La Liga takımlarından Barcelona'da, Covid-19'a yakalanan futbolcuların sayısı 3'e çıktı. Barcelona Kulübü, Covid-19 testi pozitif sonuçlanan İspanyol sol bek Jordi Alba'nın sağlığının yerinde olduğunu ve evinde karantinaya alındığını duyurdu.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- 28 Aralık 2021, 14:23:29

La Liga ekibi Barcelona'da yeni tip corona virüs testi pozitif çıkan futbolcuların sayısı 3'e yükseldi.
Barcelona Kulübü, Covid-19 testi pozitif sonuçlanan İspanyol sol bek Jordi Alba'nın sağlığının yerinde olduğunu ve evinde karantinaya alındığını duyurdu.
Takımda Fransız stoper Clement Lenglet ve Brezilyalı sağ bek Dani Alves'in de Covid-19'a yakalandığı açıklanmıştı.


DİĞER HABERLER
-
FA Cup Son 16 Turu'nda Newcastle United ile Brighton & Hove Albion, St. James' Park'ta karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan taraf Brighton oldu. -
İspanya Kral Kupası (Copa del Rey) yarı final rövanşında sahasında Real Sociedad'ı ağırlayan Real Madrid, 115. dakikada Arda'nın asistinde Rüdiger'in attığı golle final biletini kaptı. -
İngiltere Premier Lig'in 13. haftasında Liverpool sahasında konuk ettiği, Manchester City'i 2-0 mağlup etti ve en yakın takipçileriyle aradaki puan farkını 9'a çıkardı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında Lille ile Sturm Graz arasındaki mücadele adeta bir gol düellosuna sahne oldu. Bol gollü mücadeleden galip ayrılan taraf 3-2'lik skorla Fransız ekibi oldu.