PFDK'dan Fenerbahçe'ye ceza!
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası'nda sportif ekipman talimatının 16. maddesine aykırı eylemler nedeniyle ihtar cezası verdi. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- 10 Ağustos 2023, 17:39:42

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası'nda sportif ekipman talimatının 16'ncı maddesine aykırı eylemler nedeniyle ihtar cezası verdi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nca alınan karar şöyle:
"FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 11.06.2023 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, 2022-2023 Sezonu Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü'nün 7/6. maddesi ve Sportif Ekipman Talimatının 16. maddesine aykırı eylemleri nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir."
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
2008-2011 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen ve uzun yıllar boyunca sarı-lacivertlilerin kulüp tarihinde bonservisine en fazla para ödediği futbolcu konumunda bulunan Dani Guiza, İspanyol basınına konuştu. Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe'ye transfer süreci hakkında yıllar sonra dikkat çeken bir itirafta bulundu. İşte o sözler... -
Fenerbahçe'nin yıldız orta saha oyuncusu Fred ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Brezilya basını, tecrübeli yıldız hakkında sürpriz bir transfer haberi verdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
İstanbul’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem büyük paniğe neden oldu. Fenerbahçeli futbolcu Diego Carlos'un ailesinin de deprem korkusu kameraya yansıdı. İşte o anlar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)