İtalyan basını duyurdu! Jorginho'dan Fenerbahçe'ye transfer cevabı
Devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı oyuncularla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin renklerine bağlamak için çaba gösterdiği Arsenal'in yıldız futbolcusu Jorginho'dan Fenerbahçe'ye transfer cevabı geldi. İşte ayrıntılar...
- Fenerbahçe Haberleri
- 11 Şubat 2024, 16:30:26, Güncelleme: 11 Şubat 2024, 16:58:38
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanıyor.
Ara transfer döneminde Çağlar Söyüncü, Bonucci, Krunic gibi önemli yıldızları kadrosuna katan sarı-lacivertliler, futbolcularına gelen teklifleri ise reddetti.
Transfer döneminde birçok yıldız futbolcusu ile yollarını ayıran Kanarya'da hareketlilik devam ediyor.
Bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider tamamlayan ve ligde yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe'nin yıldızlarına teklif yağıyor.
Ortaya koyduğu performansla Avrupa takımlarının gözdesi haline gelen Fenerbahçeli yıldızlar, Avrupa'nın önemli kulüpleri tarafından yakından takip ediliyor.
DÜNYA DEVİ TALİP OLDU
Sebastian Szymanski'ye Napoli'den teklif gelmesinin ardından, Ferdi Kadıoğlu'na da Arsenal ve Dortmund kancayı taktı.
30 MİLYON EURO KABUL GÖRÜLMEDİ
İsmail Yüksek ve Jayden Oosterwolde de sarı-lacivertlilerin transfer döneminde en çok ilgi gören futbolcular arasında yer aldı.
İki futbolcu için toplamda 30 milyon euro değerinde teklif geldi.
Fransa Ligue 1 ekibi Lyon, İsmail Yüksek'i renklerine bağlamak için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardı.
Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda Avrupa'ya gitme ihtimalinden ötürü sol bekte Oosterwolde ile devam etmeyi düşünüyor.
Öte yandan Fenerbahçe'nin yaz transfer sezonunda kadrosuna katmak için çaba sarfettiği Jorginho ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
İtalyan basını, Arsenal forması giyen yıldız futbolcu Jorginho'nun Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul etmediğini yazdı.
Haberde; İtalyan futbolcu için resmi teklifin yapıldığını fakat Jorginho'nun, "Türkiye'de oynamak istemiyorum" diyerek gelen teklifi reddettiği ifade edildi.
32 yaşındaki futbolcu, Premier Lig ekibi Arsenal'le tüm kulvarlarda 22 maça çıktı.
İtalyan yıldız, bu maçlarda 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.
Jorginho'nun Arsenal ile sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona eriyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Milan Skriniar ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekipte gösterdiği performansla takdir toplayan yıldız futbolcunun takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa takımlarının radarına girmeyi başaran ve son olarak A Milli Takımı aday kadrosuna çağrılan Yusuf Akçiçek için 4 büyük takım sıraya girdi. İşte genç oyuncunun son talibi... -
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de geleceği en çok merak edilen futbolculardan birisi de Osayi-Samuel. Futbolcunun sözleşmesi ile alakalı son durum, taraftarları düşündürüyor. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe yönetimi, sezon başında göreve getirilen ve 2+1 yıllık sözleşme imzalanan dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho ile ilgili flaş bir karar aldı. İşte detaylar... (FB spor haberi)