FENERBAHÇE HABERİ: Mourinho’dan maç sonu duygusal konuşma! O isim gözyaşlarına engel olamadı
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Rangers'a penaltılar sonucunda kaybederek turnuvaya veda etti. Sarı lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho ise karşılaşmanın ardından futbolculara duygusal bir konuşma yaptı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- 15 Mart 2025, 06:40:46
Fenerbahçe, Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Rangers karşısında çok iyi bir futbol oynamasına rağmen penaltı atışları sonucunda elenmekten kurtulamadı...
Takvim gazetesinde yer alan habere göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun maçtan sonra soyunma odasında takıma duygusal bir konuşma yaptığı öğrenildi.
Portekizli teknik direktör oyuncularını tek tek tebrik etti "Taktiğime harfiyen uydunuz. Ancak futbol böyle bir şey. Bazen iyi olan kazanmıyor. Burada ilerisi için çok önemli şeyler kazandık" dedi.
MERT HAKAN YANDAŞ AĞLADI
Portekizli çalıştırıcı ardından tüm futbolcuları tek tek sarılıp öptü.
Mourinho, "Hepinizle gurur duyuyorum. Siz de kendinizle gurur duyun" sözlerini sarf ettikten sonra soyunma odasında alkış tufanı koptu.
Son penaltıyı kaçıran Mert Hakan Yandaş'ın da soyunma odasında çok üzgün olduğu ve gözyaşlarına hakim olamadığı bildirildi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Reeder Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından sarı lacivertlilerde Milan Skriniar açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, sahasında Reeder Samsunspor'u konuk etti. Çekişmeli mücadele başladığı gibi 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Böylelikle sarı lacivertliler şampiyonluk yolunda önemli bir kayıp yaşamış oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Reeder Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından sarı lacivertlilerde Mert Hakan Yandaş açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Reeder Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından sarı lacivertlilerde Filip Kostic açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)