Fenerbahçe'de ayrılık çanları! Mourinho o ismin biletini kesti
Son dakika Fenerbahçe haberi | Ligde son haftalara girilirken şampiyonluk yarışında iddiasını sürdüren Fenerbahçe, yeni sezonun kadro yapılanması için çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertliler, planlamalar doğrultusunda kadroda düşünülmeyen oyuncularla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Teknik Direktör Jose Mourinho, selefi İsmail Kartal döneminde önemli bir yere sahip olan yıldız ismin üstünü çizdi. İşte ayrıntılar... (FB spor haberleri)
- Fenerbahçe Haberleri
- 16 Nisan 2025, 10:26:22

Lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-lacivertliler, ligin bitmesine kısa bir süre kala yaz transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı.
Hareketli bir yaz transfer dönemi geçirmesi beklenen Kanarya, yapacağı takviyelerin yanı sıra birçok isimle de yollarını ayıracak.
Sarı-lacivertlilerde bu planlama doğrultusunda takımdan ayrılması beklenen ilk isimlerden biri ortaya çıktı.
DJIKU YOLCU
Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin vazgeçilmezlerinden olan 30 yaşındaki stoper, Mourinho'nun sisteminde kendine yer bulamadı.
NTV Spor'un haberine göre, Djiku'nun menajeri aracılığıyla kulüp aradığı ve Rennes ile Marsilya'nın futbolcuyla ilgilendiği öne sürüldü.
Alexander Djiku bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 35 maçta 1 gol attı.
Ganalı savunma oyuncusunun sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ederken, 1 yıl da opsiyon bulunuyor.
30 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeriyse 7.5 milyon Euro.
DİĞER HABERLER
-
Şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de Mourinho'nun geleceği merak ediliyor. Son olarak 3 fubolcudan Portekizli hocaya ret geldi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Eylül ayında yapılması planlanan kongre hakkında bir açıklama yaptı. Yıldırım, yeterli imza toplanırsa sorumluluğu üsteleneceğini belirtti. İşte detaylar...(FB spor haberi) -
Fenerbahçe yönetimi kontratı sezon sonunda sona erecek Dusan Tadic ile tecrübeli yıldızın geleceğini belirleyecek bir görüşme gerçekleştirecek. İşte detaylar...(FB spor haberi) -
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Turkish Airlines EuroLeague şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe Beko basketbol takımını Vahdettin Köşkü'nde kabul etti.