Messi ve De Paul arasında kavga! Honduras maçında ise...
PSG yıldızı Lionel Messi ile antrenman sırasında Arjantinli takım arkadaşı Rodrigo De Paul arasında bir tartışma yaşandı. Arjantin'de yapılan habere göre Messi ve De Paul arasında yumruklaşma olduğu iddia edildi.
- Futbol Haberleri
- 24 Eylül 2022, 11:40:12

Arjantinli yıldız, ülkesinin idmanında hoş olmayan bir soruyla karşılaştı.
PSG yıldızı Lionel Messi ile antrenman sırasında Arjantinli takım arkadaşı Rodrigo De Paul arasında bir arbede oldu.
Sosyal medyada dolaşan video, ulusal takımın Miami'deki kampı sırasında cuma gecesi Honduras'la hazırlık maçına hazırlanırken çekildi.
Messi ve De Paul'ün durum kızışmadan önce birbirlerine küçük yumruklar attığı görülüyor ve Messi'nin PSG'den takım arkadaşı Leandro Paredes duruma müdahale etmek zorunda kalıyor.
ARJANTIN - HONDURAS MAÇINDA İLGİNÇ BİR AN YAŞANDI!
Mücadelede sert giren Honduraslı futbolculara sinirlenen De Paul, takım arkadaşını korumak için Honduraslı oyuncuların üzerine yürüdü.


DİĞER HABERLER
-
Son dakika spor haberleri: UEFA'nın Avrupa'da mücadelede eden Türk takımlarına ödediği para belli oldu. İşte Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve RAMS Başakşehir'in kasasına giren rakamlar... -
G.Saray'ın yeni transferi Lemina'dan! -
A Milli Takım ve Benfica'nın başarılı futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Başiskele Atlantis Özel Eğitim Merkezi'nde Çocuk Gelişimcisi olarak görev yapan Ceren Azak ile Aralık ayında nişanlanmıştı. Aktürkoğlu, bugün Sakarya’da bir otelde evlendi. -
A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup 5. maçında konuk ettiği İrlanda Cumhuriyeti'ne 2-1 mağlup oldu.