Norveç Ligi'nde maçın oyuncusuna 4 koli yumurta ödülü verildi!
Norveçli yıldız golcü Erling Haaland'ın kariyerine başladığı Bryne Futbol Kulübü, Bodo/Glimt'e 1-0 yenildikleri maçın oyuncusuna 4 koli yumurta hediye etti.
- Futbol Haberleri
- 01 Nisan 2025, 11:55:32

Norveç liginde dün oynanan maçta Bodo/Glimt'e 1-0 yenilen Bryne'de kaleci Jan de Boer, bir penaltı kurtarışı ve karşılaşmadaki iyi performansı sayesinde maçın oyuncusu seçildi ve kulübü tarafından 4 koli yumurta ile ödüllendirildi.
Yumurta ödülü tercihi, kulübün yerel tarım ve hayvancılık ile olan bağlarından kaynaklanıyor.
Taraftarlar, kulübün çiftçilikle olan bağları nedeniyle bir VIP bilet hizmeti olarak saha kenarında Traktör kepçesi üstünde de maçları seyredebiliyor.
Kulüp, gelecek hafta maçın oyuncusunu bu sefer yerel süt ile ödüllendirecek.
DİĞER HABERLER
-
Getafe'ye konuk olan Real Madrid'de maça ilk 11 başlayan milli futbolcumuz Arda Güler, attığı şık gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. İşte o gol... | Son dakika spor haberleri -
İtalya Serie A'da Parma'ya konuk olan Juventus, mücadeleyi 1-0 kaybetti. İşte detaylar... -
Suudi Arabistan Pro Lig'de heyecan devam ediyor. Al Riyadh sahasında Al Fateh'i konuk edecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri de yer alıyor. Peki, Al Riyadh - Al Fateh maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? -
Suudi Arabistan Pro Lig'de heyecan devam ediyor. Al Kholood sahasında Al Akhdoud'u konuk edecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri de yer alıyor. Peki, Al Kholood - Al Akhdoud maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?