Galatasaray'da hedef golcü transferi!
Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Hollandalı teknik adam Riekerink'in raporu doğrultusunda golcü arayışlarına başlarken, gündemde Max Kruse, Oumar Niasse, Rodallega, Armando Sadiku ve Veldwijk isimlerinin olduğu iddia edildi.
- Galatasaray Haberleri
- 24 Temmuz 2016, 09:51:06

Riekerink, yeni golcüyü danimarka kampına istedi; yönetim çalışmalarını hızlandırdı. Max Kruse, Oumar Niasse ve Rodallega'ya Armando Sadiku ile Veldwijk'in eklenmesiyle aday sayısı 5'e çıktı
Galatasaray yönetimine ilk raporunu veren teknik direktör Jan Olde Riekerink, mutlaka bir golcü transfer edilmesini ve Danimarka kampına yetiştirilmesini talep etti. Bunun üzerine yönetim çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek'in yanı sıra Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu ile Futbol Direktörü Cenk Ergün bu nedenle yoğun bir mesai harcıyor. Hedef 29 Temmuz'a kadar sürecek kampa bir golcü dahil etmek... Serdar Aziz ve Emrah Başsan'ın transferlerinin sonrasında suskunluğa bürünen sarı-kırmızılı yönetimin forvet listesi de şekillendi.
Listeye iki yeni isim
Wolfsburg'tan Max Kruse, Everton'dan Oumar Niasse ve Akhisar'dan Hugo Rodallega'ya Zürih'ten Armando Sadiku ile Nottingham Forrest'tan Lars Veldwijk de eklendi. Bu 5 oyuncu da ilk görüşmelerde Galatasaray'a olumlu yanıt verirken yönetimin kiralık veya bonservisiyle bu 5 oyuncudan birisini transfer etmek için kulüpleriyle kıran kırana bir pazarlık yaptığı ifade edildi. Bu arada sarı-kırmızılı yönetim 5 aday içinde özellikle Niasse'yi ilk sırada tutuyor. Ancak Everton'un yüksek talebi nedeniyle diğer oyuncularla da görüşmeler devam ediyor.
Fotomaç
DİĞER HABERLER
-
İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'de sportif direktörlük görevinde bulunan Gökhan İnler, Galatasaray'dan 2 ismin peşine düştü. Hatta İtalyan kulübünün, listede yer alan sarı kırmızılı 2 futbolcunun menajerleriyle temasa geçtiği belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Mauro Icardi için avukat ordusu tuttuğu ortaya çıktı. İşte Wanda Nara davasında Arjantinli oyuncunun yaşadığı flaş gelişmeler ve sarı kırmızılı kulübün başkanı Özbek'in yürüttüğü hukuki operasyon... | Son dakika spor haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana beklentileri karşılayamayan Jelert için sürpriz bir gelişme ortaya çıktı. İşte haberin detayları... GS SPOR HABERLERİ -
Trendyol Süper Lig'de üst üste 3. şampiyonluğuna giden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gelecek sezonun transfer planlamalarına başlayan Cimbom'dan çok konuşulacak bir hamle geldi. Sarı kırmızılıların, Athletic Bilbao forması giyen Inaki Williams için devreye girdiği öğrenildi. İşte transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)