Brad Friedel, Galatasaray'da yaşadıklarını anlattı!
Amerikan futbol efsanesi Brad Friedel, Galatasaray'da yaşadığı ilginç bir anıyı anlattı.
- Galatasaray Haberleri
- 21 Ekim 2018, 18:58:54, Güncelleme: 21 Ekim 2018, 19:11:04

Galatasaray'da 1995/96 sezonunda forma giyen Amerikalı kaleci Brad Friedel, ABD Futbol Efsaneleri arasına girmesinin ardından Türkiye'deki anılarıyla ilgili de konuştu.
İşte Brad Friedel'ın dikkat çeken sözleri:
"Kariyerimin ilk yıllarıydı. Galatasaray'a imza atmıştım. İstanbul hakkında pek bir bilgim yoktu, Galatasaray hakkında doğru düzgün bilgilerim yoktu. Galatasaray-Fenerbahçe maçıyla ilgili hiçbir şey bilmiyordum. Eğer bu derbide oynadıysanız, o ortama rağmen ayakta kalabilip futbol oynadıysanız, dünyanın herhangi bir yerinde hayatta kalabilirsiniz."
"GALATASARAY'A İLK GELDİĞİM HAFTAYDI..."
Galatasaray'da ilk haftamdı. Soyunma odasına gittim ve oturdum. O dönemler Türkiye'de bir takımda en fazla 3 yabancı bulunabiliyordu. Bir tane yerli oyuncu yanıma geldi, elini omzuma koydu ve az olan İngilizcesi ile bana, "Şuradakini görüyor musun, o benim en yakın arkadaşım." dedi. Oradaki kaleciydi. Sonra, "Burada istenmiyorsun, burada sana ihtiyaç yok!" dedi ve yanımdan kalktı. Bana böyle hoşgeldin denmişti.
O SEZON GALATASARAY KADROSUNDAKİ KALECİLER
1995 yılında Galatasaray'a transfer olan Brad Friedel, 1 Türkiye Kupası başarısı yaşadı. Friedel'ın Galatasaray'da oynadığı dönemde kadroda yerli olarak Hayrettin Demirbaş, Nezih Boloğlu, Volkan Kilimci yer alıyordu.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın yeniden kadrosuna katmak istediği Victor Osimhen ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yıldız ismin bonservisini elinde bulunduran Napoli kulübü, sarı kırmızılıları endişelendirecek bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Son dakika transfer haberleri: Galatasaray'da gözler Victor Osimhen'e çevrildi. Sarı kırmızılılar, Nijeryalı oyuncu için bir süredir beklemeye geçerken Nijeryalı oyuncunun arkadaşı Ighalo'nun sözleri Galatasaray taraftarının tepkisini çekti. İşte ayrıntılar... GS SPOR HABERLERİ -
Son dakika transfer haberleri: Galatasaray'da şampiyonluk kutlamalarında başlayan Alvaro Morata krizi transfer döneminde de sürecek gibi duruyor. Sarı kırmızılılar adı Como ile anılan İspanyol oyuncu için flaş bir talepte bulundu. GS SPOR HABERLERİ -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. 10 numara bölgesine takviye yapacak olan Cimbom, 21 yaşındaki Paraguaylı yıldız için devreye girdi. İşte o isim ve transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)