GALATASARAY HABERLERİ - Dursun Özbek'ten Domenec Torrent sözleri!
GALATASARAY SON DAKİKA HABERİ: Sarı-kırmızılılarda kıran kırana geçen başkanlık seçiminde kazanan Dursun Özbek oldu. Özbek mazbatasını salı günü alacak. Deneyimli başkan seçimin ardından yaptığı açıklamada Domenec Torrent ve transferler hakkında konuştu. İşte son detaylar...(GS spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- 12 Haziran 2022, 14:10:49, Güncelleme: 12 Haziran 2022, 14:13:31

Galatasaraylılar Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Pilav Günü, Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Pilav Günü'ne Galatasaray Kulübü'ne 4 yıllık aranın ardından başkan seçilen Dursun Özbek de katıldı. Salonda yer alan en yaşlı üye Oktay Aras etkinlik kapsamında yaş kütüğüne plaket çaktı.
👉ÖZBEK KOLLARI SIVADI! İŞTE TRANSFER LİSTESİ💥
Daha sonra açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, şunları dile getirdi:
Seçim dönemleri, Galatasaray'da çok keyifli bir dönem. Şölen, bayram niteliğinde geçiyor. Dün de öyle oldu.
4 bin 500, 5 bine yakın Galatasaraylı buradaydı. Birbiriyle görüşüp, sohbet ettiler.
Galatasaray'da seçimin en büyük özelliği bu. Bugün de pilav günümüz. İki tane bayram gününü bir arada yaşadı Galatasaray, çok keyifliydi.
Özbek, bugün uyandığında neler hissettiğinin sorulması üzerine, şu yanıtı verdi:
Arkadaşlarımla berabere Galatasaray'a hizmet etmeye geldiğimiz için mutluluk hissettik. Genel kurulun bizi bu büyük göreve layık görmesi de çok önemliydi.
Bundan sonra borcumuzu Galatasaray'a ödeyeceğiz. Hizmet yaparak Galatasaray'a en büyük faydayı sağlamak için arkadaşlarımla beraber sabırsızlanıyorum.
Salı günü mazbata törenimiz var. Ondan sonra iş başındayız. Galatasaraylıları, taraftarı mutlu etmek, camiayı layık olduğu yerlere taşımak için elimizden geleni yapacağız.
"GEREKENİ YAPACAĞIZ"
Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise Dursun Özbek, şöyle konuştu:
Biz zaten seçime hazırlanırken bazı çalışmaları da yürütüyorduk. Salı günü mazbatadan sonra yeni başlayacak değiliz. Çalışmalarımız var.
Hem finansal boyutu itibarıyla hem de amatör sporlarda hem de futbolda transfer için gerekli çalışmaları yaptık. Biraz hızlı hareket etmek zorundayız. Sezon başlıyor. Görevi devraldıktan sonra gerekeni yapacağız.
"TORRENT İLE GÖRÜŞECEĞİZ"
Dursun Özbek, teknik direktör ile ilgili olarak ise "Önce Salı günü Sportif A.Ş.'nin yönetim kurulunu oluşturmamız lazım. Sportif A.Ş. yönetim kuruluna bağlı olarak oradan bir açıklama gelecektir. O zaman siz de duyarsınız. Şu anda tarih veremiyorum. Önce görevi devralmak lazım. Sportif A.Ş yönetimini hazırladıktan sonra duyacaksınız. Görevi devraldıktan sonra da Torrent ile elbette görüşeceğiz. Torrent bizim antrenörümüz" ifadelerini kullandı.
"TAKIMI BOZMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ"
3 veya 4 tane nokta transfer yapacaklarına değinin Özbek, "Takımı bozmayı düşünmüyoruz. Transfer gelişmelerine bağlı olarak bazı kararlar değişebilir. Şu andaki görüşümüz o" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da transfer operasyonu hummalı bir şekilde devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi maçları için kaliteli isimlere yönelen Cimbom, genç futbolcularla da temaslarını sürdürüyor. Bu doğrultuda sarı kırmızılıların izleme komitesi, teknik heyete sürpriz bir oyuncuyu önerdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de son 3 sezonun şampiyonu Galatasaray'da transfer harekatı dört bir koldan devam ediyor. Sarı kırmızılılar listesindeki isimlerle temaslarını sürdürürken, iç transferde flaş bir gelişme yaşandı. Henüz Cimbom'la sözleşme yenilemeyen Yunus Akgün hakkında çarpıcı bir iddia geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da transfer operasyonu devam ediyor. Sarı kırmızılılar bir yandan Victor Osimhen transferine odaklanırken bir yandan da diğer bölgelere yapacağı takviyelere hız verdi. Bu doğrultuda Cimbom'un gündemine flaş bir isim geldi. Aslan, İspanya La Liga devi Real Madrid'in yıldızı için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da yılan hikayesine dönen Victor Osimhen transferinin ardından beklenmedik bir gelişme daha yaşandı. Osimhen'i bir türlü sarı kırmızılılara satmayan İtalyan ekibi Napoli, bu kez de Cimbom'un talip olduğu futbolcu için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)