GALATASARAY HABERLERİ - Dursun Özbek'ten Avrupa sözleri! "Gelecek sezon..."
Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün 117. kuruluş yılı çerçevesinde Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen etkinliklerde açıklamalarda bulundu. Özbek, gelecek sezonla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- 14 Ekim 2022, 15:32:49, Güncelleme: 14 Ekim 2022, 15:44:36

Galatasaray Kulübünün kurucusu Ali Sami Yen, kulübün 117. kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde mezarı başında anıldı.

Ali Sami Yen'in Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında gerçekleştirilen anma törenine, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Galatasaray Eğitim Vakıf Başkanı İnan Kıraç ile sarı-kırmızılı camiadan isimler katıldı.

Törenin ardından Dursun Özbek ve beraberindekiler, aynı mezarlıkta bulunan Beşiktaş Kulübünün efsane başkanı Süleyman Seba'nın kabrini de ziyaret etti.
Basın mensuplarına açıklamada bulunan Özbek, kulübün 117. yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını dile getirerek, "117. yılın, Galatasaray'a hayırlı olmasını diliyorum.
Galatasaray'ı nice 117. yıllara taşıyacağız." dedi.
Bu sezon Avrupa kupalarında mücadele eden ve 4. haftadaki maçların tamamını kazanan 4 Türk takımının performansını değerlendiren Özbek, "Avrupa'da oynayan takımlarımızı tebrik ediyorum.
Gerçekten perşembe günü güzel sonuçlar aldık. Özellikle ülke puanı için çok önemliydi.
Bu sene inşallah alacağımız neticeler sonucunda gelecek yıl Türkiye'yi Avrupa'da temsil edeceğiz.
Galatasaray, olduğu her yerde en iyini yapmış ve Türkiye'yi gururla temsil etmiş bir marka." diye konuştu.
Galatasaray Kulübünün 117. kuruluş yılı, Galatasaray Lisesi'nde düzenlenecek etkinliklerle tamamlanacak.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da bu sezon gözden düşen Kerem Demirbay hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Tecrübeli oyuncunun sezon sonunda sarı kırmızılı takımdan ayrılarak Trendyol Süper Lig ekibine transfer olacağı belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Victor Osimhen hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Nijeryalı golcünün piyasa değerinde ciddi bir düşüş yaşandığı açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Bayern Münih'in sezon sonunda yollarını ayırma kararı aldığı eski oyuncusu Sacha Boey için devreye girmişti. Ancak Fransız sağ beki tekrardan kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılılara şok bir haber geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, efsane kalecisi Fernando Muslera ile sezon sonu yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Muslera'nın yerine file bekçisi arayışına geçen sarı kırmızılılar, Berke Özer'i gündemine almıştı. 24 yaşındaki eldivenin de sarı kırmızılılara gelebilmek için önemli bir hamle yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)