Galatasaray'da Metin Öztürk'ten Bankalar Birliği sözleri!
Galatasaray'da mayıs ayı olağan divan kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Kurulda konuşan ikinci başkan Metin Öztürk, "Hiçbir kulübün aklına borçları sıfırlamak gelmezken biz, 'Borçları sıfırlayıp gideceğiz. Türkiye Bankalar Birliği anlaşmasından da çıkacağız.' diyoruz." ifadelerini kullandı. | Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- 17 Mayıs 2023, 17:57:46

Galatasaray Kulübünün mayıs ayı olağan divan kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadı'ndaki Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan'ın yönettiği toplantıya başkan Dursun Özbek'in yanı sıra yönetim kurulu ve divan kurulu üyeleri katıldı.
Yaklaşık 4,5 saat süren toplantıda üyeler 10 Haziran'da yapılacak tüzük tadil kongresi ve kulübün mali yapısına yönelik eleştirilerde bulundu.
Başkan Dursun Özbek'in erken ayrıldığı toplantıda eleştirilere ikinci başkan Metin Öztürk ile yöneticiler Levent Yaz ile Can Natan cevap verdi.
Kulübün mali yapısıyla ilgili değerlendirmede bulunan Metin Öztürk, "Hiçbir kulübün aklına borçları sıfırlamak gelmezken biz, 'Borçları sıfırlayıp gideceğiz. Türkiye Bankalar Birliği anlaşmasından da çıkacağız.' diyoruz. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un böyle bir planları değil hayalleri olduğunu düşünmüyorum. Sadece bu bile bu yönetimi takdir etmek için bir sebep." diye konuştu.
Lider oldukları Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olacaklarını dile getiren Öztürk, "Başkalarının bırakın hedefleri, hayalleri olmayan şeyleri başarıyoruz. İnşallah cumartesi günü (Sivasspor maçı) ya da 10 gün sonra MKE Ankaragücü maçında şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. 23. şampiyon Galatasaray olacak. Yaşasın Galatasaray." ifadelerini kullandı.


DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray transfer haberi | Sezonu çifte kupayla kapatarak 5. yıldızı armasına ekleyen Galatasaray, transferde vites yükseltti. Victor Osimhen'in takımda kalması için yoğun çaba sarf eden sarı-kırmızılı yönetim, bir yandan da dünya futbolunda büyük yankı uyandıracak bir transferin hazırlıklarını yapıyor. Cimbom'un yeni hedefi, Barcelona'nın yıldız golcüsü Robert Lewandowski. İşte detaylar... (GS spor haberleri) -
Son dakika spor haberleri: Şampiyon Galatasaray, gelecek sezon için yine çok konuşulacak isimlerin peşine düştü. Sarı kırmızılılarda başkan Dursun Özbek, transfer ekibine tam yetki verdi. Okan Buruk'un hücumda 'joker' olacak isim istemesinin üzerine hedefte Chelsea'nin yıldızı var. İşte ayrıntılar... GS SPOR HABERLERİ -
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da yeni sezonun ilk transferi sağ bek olacak gibi duruyor. Sarı kırmızılılarda aranan isim ise İngiltere'de bulundu. Bu transferin detayında ise Lemina başrolde yer alıyor. Yıldız oyuncu eski takım arkadaşını Galatasaray'a getirmek için mesaiye başladı. İşte detaylar... GS SPOR HABERLERİ -
Son dakika spor haberleri: Şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de yaz transfer dönemi çok konuşulacak gibi duruyor. Sarı lacivertliler, Galkatasaray'ın istediği yıldız için transferi bitirme aşamasına geldiği iddia edildi. FB SPOR HABERLERİ