TRANSFER HABERİ: Galatasaray'dan sürpriz hamle! Eski golcüsü dönüyor
Süper Lig'de lider konumda bulunan Galatasaray'dan yeni sezon için sürpriz bir hamle geldi. Sarı kırmızılıların, geçtiğimiz dönemlerde forma giyen eski golcüsünü tekrardan kadroya katmak için harekete geçtiği öğrenildi. İşte transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- 22 Şubat 2024, 14:06:00

Galatasaray'ın sezon başında 5.75 milyon euro karşılığında Nantes'a sattığı Mısırlı golcü Mostafa Mohamed için sürpriz bir gelişme yaşandı. Yıldız forvetin, sezon sonunda sarı-kırmızılı takıma döneceği iddia edildi.

Cimbom, Mostafa Mohamed'i 2022 yılında Mısır Ligi ekibi Zamalek'ten kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe ile girdiği transfer yarışını kazanan Galatasaray, yıldız isme imzayı attırdı.
Performansıyla dikkatleri üzerine çeken Mostafa Mohamed, özellikle Fenerbahçe maçlarında attığı gollerle Galatasaray taraftarının sevgilisi oldu. Yükselen grafiğini sürdüren Mostafa Mohamed, Avrupa takımlarının da radarına girdi.
2022/23 sezonunun başında Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'a satın alma opsiyonuyla kiralanan Mısırlı futbolcu, burada sergilediği performansla opsiyonun kullanılması için takımını ikna etti. Mohamed'den memnun kalan Fransız ekibi, golcü oyuncunun bonservisini aldı.
"TÜRKİYE'YE DÖNECEK!"
Haberde Mostafa Mohamed'in bir sonraki adresinin yeniden Türkiye olacağı belirtildi. Galatasaray'ın tekrar kadrosuna katmayı düşündüğü söylenen yıldız futbolcunun geleceği ilerleyen süreçte belli olacak.
BONSERVİSİ 10 MİLYON EURO!
Akşam Gazetesi'nin Fransız basınından derlediği habere göre; Mostafa Mohamed, yaz transfer döneminde 10 milyon euro'nun üzerinde bir bedelle Nantes'ten ayrılacak.
ICARDI'NİN YEDEĞİ OLACAK!
Sarı-kırmızılı ekibin Mostafa Mohamed'i Mauro Icardi'nin yedeği olarak değerlendirebileceği öğrenildi.
Mostafa Mohamed, Nantes formasıyla bu sezon 18 karşılaşmada forma giydi. Yıldız oyuncu, bu karşılaşmalarda 7 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig devleri Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan son 10 derbide hiçbir maçta beraberlik yaşanmadı. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş ve Galatasaray haberleri (BJK GS spor haberi) -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın derbiye Türk hakem atanması kararı ile ilgili açıklamalarına destek verdi. -
Galatasaray'da yeni sezon transfer planlamaları dört bir koldan devam ediyor. Bu doğrultuda sarı kırmızılılara listesinde bulunan yıldız futbolcuyla ilgili müjdeli bir haber geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 29. haftada oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu. İşte detaylar...