GALATASARAY TRANSFER HABERİ: Muslera'da yeni gelişme! Ailesi...
Galatasaray'da sözleşme konusu yılan hikayesine dönen Fernando Muslera ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların, tecrübeli kaleciyle tekrardan anlaşmaya vardığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- 10 Mart 2024, 06:40:42

Yaklaşık 13 yıldır Galatasaray forması giyen Fernando Muslera'nın geleceğiyle ilgili çarpıcı gelişmeler yaşandı.

Takvim'in haberine göre, sözleşmesi sezon sonu itibarıyla bitecek Uruguaylı ile masaya oturan yönetim, Muslera'yı yeni kontrata ikna etmeyi başardı.

1+1 YILLIK İMZAYA İKNA OLDU
Takım kaptanı ile yapılan görüşme olumlu geçerken, yönetim ile Muslera'nın 1+1 yıllık sözleşme konusunda büyük oranda anlaştığı ortaya çıktı.
Rize mücadelesiyle birlikte Galatasaray'daki 400. lig maçına çıkan 37 yaşındaki kalecinin performansına göre opsiyonun kullanılacağı öğrenildi.
Ayrıca Muslera'nın 2.5 milyon Euro olan maaşının da 1.5 milyon Euro ve bonuslar şeklinde yeniden düzenleneceği belirlendi. Yakın zamanda resmi imzaların atılacağı gelen haberler arasında.
OKUL SORUNU DA ÇÖZÜLDÜ
Yakın zamanda İtalya'ya döneceği iddia edilen Muslera'nın ailesiyle de gerekli görüşmeleri yaptığı öğrenildi.
Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, İspanyolca eğitim veren bir kurumla Muslera'nın çocuklarının eğitimi adına gereken anlaşmayı yaptığı belirtildi.
6.75 milyon Euro bonservis bedeliyle Lazio'dan transfer edilen Muslera, Galatasaray formasıyla toplamda 498 maça çıktı.
Başarılı eldiven, önemli bir parçası olduğu Uruguay adına da 133 maçta görev aldı.
TARİHİN EN İYİSİ
Muslera, Galatasaray formasını en çok giyen (498 maç), en çok kupa kaldıran (15) ve bir sezonda en çok kalesini gole kapayan (16) yabancı oyuncu konumunda yer alıyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın bonservisini almak için çaba gösterdiği Victor Osimhen hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. İtalyan medyasında yer alan habere göre; 26 yaşındaki forvet sarı kırmızılılarda kalmayı kabul etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Transferi çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Genel Sekreter Eray Yazgan önemli açıklamalarda bulundu. Eray Yazgan sarı-kırmızılıların transferde öncelik verdiği Victor Osimhen konusunda da son durumu paylaştı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yabancı sınırına takılmamak için bir futbolcu ile yollar resmen ayrıldı. İşte detaylar.. (GS spor haberi) -
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray, hazırlık maçında Ümraniyespor'la karşılaşacak.