TRANSFER HABERİ: Galatasaray'a Christian Eriksen müjdesi! Resmi teklif...
Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuğu Manchester United'lı Christian Eriksen ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İngiliz basını, sarı kırmızılılara transfere dair müjdeyi verdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- 31 Mart 2024, 16:57:28
Gelecek sezonun çalışmalarını sürdüren Manchester United sadece dış transfer değil, iç transferde de önemli adımlar atıyor.
YOLLAR AYRILACAK
Mirror'da yer alan habere göre Manchester United sözleşmesi 2025 yılında sona erecek Christian Eriksen ile yaz transfer döneminde yollarını ayırmaya hazırlanıyor.
Haberin detaylarında kadrosunu gençleştirmek isteyen İngiliz devi, cüzi miktarda gelecek teklifleri kabul edeceği söylendi.
Galatasaray'ın ve Suudi Arabistan ekiplerinin 32 yaşındaki Danimarkalı yıldız için teklif yapacağı da iddia edildi.
21 MAÇA ÇIKTI
Bu sezon Manchester United formasıyla 21 resmi maça çıkan Christian Eriksen bu karşılaşmalarda 1 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.
CHRISTIAN ERIKSEN KİMDİR?
Christian Eriksen, 14 Şubat 1992'de Danimarka'nın Middelfart kentinde dünyaya geldi. Futbola Odense altyapısında başladı. 2009 Ocak'ta Ajax altyapısına 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.
2013 yazında Ajax'tan Tottenham'a 14.15 milyon Euro'ya imza attı. Burada 6.5 yıl forma giydikten sonra Ocak 2020'de 27 milyon Euro'ya Inter'in yolunu tuttu.
Kalbinde yaşadığı sorun nedeniyle sahalara bir süre veda etse de, 2022 Ocak'ta Brentford'da yarım sezon forma giydi. 2022 yazında Manchester United ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Kırmızı Şeytanlar'la 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro...
DİĞER HABERLER
-
Aslan’da işlem tamam! Transfer... -
Ara transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'dan sürpriz bir atak geldi. Sarı kırmızılılar, Okan Buruk'un eski öğrencisi olan o yıldızı transfer etmek için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor'u 5-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Buruk, hedeflerinin rekor kırmak değil, şampiyon olmak olduğunu söyledi. İşte detaylar...