Galatasaray'ın yeni transferi 2. Lig'den! İngiliz basını o teklifi açıkladı
Galatasaray'da yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala transfer görüşmeleri sürüyor. İngiliz basınından, sarı kırmızılıların transfer gündemine dair flaş bir haber geldi. Cimbom'un, Championship'te forma giyen o isim için resmi teklif yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- 17 Temmuz 2024, 12:11:28, Güncelleme: 17 Temmuz 2024, 12:25:56

Yeni sezon kamp çalışmarlarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Hazırlık maçındaki mağlubiyetten sonra yönetimle görüşme yapan Okan Buruk iki bölge için transfer işareti yaptı.
Fortuna Düsseldorf ile oynanan hazırlık maçının ardından konuşan Okan Buruk, transferlerin kampa yetişeceğini ifade etti.
"2 TRANSFERİMİZ DE YETİŞİR"
"Transferlerimiz inşallah yetişecek. Emek veriyoruz. Bir sonraki kamp hedefimiz.
En azından 1 transferimizi yetiştirip, inşallah 2 transferimiz de yetişir ama bir yandan sabırlı olmamız gerekiyor.
Her teknik adam en kısa zamanda oyuncuların gelmesini ister ama burada büyük bir çaba sarf ediliyor."
Sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine Kopenhag'ın 21 yaşındaki Danimarkalı sağ beki Elias Jelert gelmişti.
Danimarka ekibi Galatasaray ile transfer görüşmeleri yaptığını doğruladı.
Sağ bek transferi için Desire Doue ve Elias Jelert isimleri konuşulurken sürpriz bir isim gündeme geldi.
Galatasaray'ın Sunderland forması giyen Trai Hume'ye teklif yaptığı iddia edildi.
Sunderland Echo'nun haberine göre, Sunderland, Galatasaray'ın yaptığı 7 milyon Sterlinlik teklifine olumsuz yanıt verdi.
Trai Hume geçtiğimiz sezon Sunderland formasıyla 47 maçta görev alırken 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.
22 yaşındaki Kuzey İrlandalı oyuncunun piyasa değeri 7 milyon Euro olarak gösteriliyor.
13 kez Kuzey İrlanda Milli Takım forması giyen genç sağ bekin sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.
TRAI HUME KİMDİR?
Sunderland takımında Defans mevkinde forma giyen Trai Hume, 18 Mart 2002 tarihinde dünyaya gelmiştir.
180 cm boyunda ve 77 kilo olan Trai Hume, Sağ ayağını kullanmaktadır.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında karşı karşıya gelecek. Her iki takım da kritik maçtan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Öte yandan Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi oranlar açıklandı. İşte favori takım... | Son dakika Beşiktaş ve Galatasaray haberleri (BJK GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında 29 Mart Cumartesi günü Beşiktaş'a konuk olacak. Dev derbiden 3 puanla ayrılmak isteyen sarı kırmızılılarda, başkan Dursun Özbek ve teknik heyetten flaş 2 hamle geldi. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak. Sarı kırmızılılarda dev derbi öncesi Victor Osimhen paniği yaşanıyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de üst üste 3. şampiyonluğuna giden Galatasaray, bir yandan da gelecek senenin hazırlıklarını sürdürüyor. Bu doğrultuda sarı kırmızılılardan flaş bir transfer atağı geldi. Cimbom'un, Real Madrid'in yıldız oyuncusunu kadrosuna katmak istediği kaydedildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)