Galatasaray'da sol beke yeni aday: Renan Lodi
(GALATASARAY TRANSFER HABERİ) Sarı kırmızılılar kadrosundaki eksikleri tamamlamak adına çalışmalarını hızlandırdı. Al Hilal'de forma giyen Renan Lodi gündeme alındı, Brezilyalı oyuncunun kiralık transferi için görüşmeler başlatıldı. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- 12 Ağustos 2024, 06:40:44, Güncelleme: 12 Ağustos 2024, 08:11:22

Transferde isim arayışlarını sürdüren Galatasaray, Okan Buruk'un özellikle sol beke takviye talep etmesi sonrası bu mevki konusunda mesaisini sıklaştırdı.

Sarı kırmızılılarda son olarak Renan Lodi'nin ismi gündeme taşındı. Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'le sözleşmesi Temmuz 2027'de sona erecek Brezilyalı futbolcu için görüşmeler başladı.
Galatasaray, 26 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor.
Lodi'nin yeniden Avrupa'da olmak istemesi bu transferin gerçekleşebilmesini avantajlı ve mümkün kılıyor.
AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYOR
2019-2023 arasında Atletico Madrid forması giyen Renan Lodi, Nottingham Forest ve Marsilya'da da oynamıştı.
Ocak 2024'te Al Hilal'in yolunu tutan Lodi, Suudi Arabistan'da henüz 6 aydır oynamasına rağmen Avrupa futboluna geri dönmek istiyor.
Al Hilal'de şu ana kadar 14 maça çıkan başarılı futbolcu, sadece 1 asist yaptı.
Arabistan ligine henüz alışamayan deneyimli yıldız, bu sebeple Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor.
KİRALIK FORMÜLÜ MASADA
Harcama limitlerini göz önünde bulunduran Galatasaray, Renan Lodi'yi kiralık olarak transfer etmek istiyor.
Kiralama bedeli ödemek istemeyen Cim Bom, Brezilyalı futbolcunun maaşını Al Hilal'le ortak bir noktada buluşarak karşılamayı amaçlıyor.
Aslan, daha önce benzer bir teklifi Aston Villa'dan Lucas Digne için de yapmıştı.
JORGE JESUS GETİRMİŞTİ
Renan Lodi'nin Al Hilal'e transfer olmasında Jorge Jesus etkili olmuştu. Al Hilal'i çalıştıran Fenerbahçe'nin eski hocası, yakından tanıdığı Brezilyalı yıldızı Marsilya'dan 23 milyon euroya transfer etmişti.
Lodi, Al Hilal'le 3 kupa birden kazandı. Lig şampiyonluğu, lig kupası ve Süper Kupa zaferlerinde 26 yaşındaki yıldız başrol oynadı.
SIMEONE İLE ŞAMPİYON OLDU
Atletico Madrid'le La Liga'da 2020-2021 sezonunda şampiyonluk kazanan Renan Lodi, teknik direktör Diego Simeone ile başarılı bir dönem geçirdi.
Lodi, Arjantinli çalıştırıcı ile 118 resmi maça çıkarken, 6 gol atarken 19 da asist yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Sarı-kırmızılılar bu noktada öncelikle yerli oyuncu havuzu için bazı isimlerin transferini bitirmek istiyor. İşte listede yer alan o isim... GS SPOR HABERLERİ -
2023-2024 sezonu ara transfer döneminde Galatasaray'dan Bayern Münih'e 30 milyon Euro bedelle transfer olan Sacha Boey hakkında önemli transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fransız futbolcunun sarı-kırmızılı ekibe geri döneceğine dair iddialar konuşulurken Bayern Münih kanadından önemli bir transfer açıklaması geldi. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında İkas Eyüpspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. -
Trendyol Süper Lig'de an itibarıyla lider konumda bulunan ve şampiyon olduğu takdirde doğrudan UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılım sağlayacak olan Galatasaray gelecek sezonun transfer çalışmalarına da başladı. Sarı-kırmızılılar son olarak defans hattı için o ismi gündemine aldı. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ)