Davinson Sanchez'in menajerine tazminat ödencek!
Galatasaray'da forma giyen ve performansıyla ligin en iyi savunmacılarından biri olmayı başaranj Davinson Sanchez için flaş bir gelişme yaşandı. Kolombiyalı savunmacının geçmişteki transferi için mahkeme kararını verdi. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- 15 Kasım 2024, 12:48:35, Güncelleme: 15 Kasım 2024, 12:50:02

Hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Galatasaray'da bu sezon yıldızını parlatan birçok isim var.

Bunların başında ise hiç kuşkusuz Davinson Sanchez geliyor. Kolombiyalı savunmacı gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken şok bir haber aldı.
REAL MADRID'IN DE LİSTESİNDE
Bu sezon savunmada sorunlar yaşayan ve son olarak Eder Militao'nun sakatlanmasıyla devre arasında buraya takviye yapmayı düşünen Real Madrid'de gündeme gelen isimlerden biri de Davinson Sanchez oldu.
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin çok beğendiği oyuncu için henüz bir resmi teklif yapılmadı.
MAHKEMEDEN TAZMİNAT KARARI
2016 yılında 5.50 milyon Euro karşılığında Ajax'a ertesi sezon ise 42 milyon Euro bedelle Tottenham'a transfer olan Davinson'un bu transferleri Menajer Nestor Fernando Villarreal tarafından payını alamadığı gerekçesiyle mahkemeye şikayet edilmişti.
Fanatik'te yer alan habere göre; Kolombiya Yüksek Mahkemesi, Atletico Nacional'in itirazını reddederek kulübün menajer Néstor Fernando Villarreal'e 275.625 Euro ödemesine karar verdi.
KARAR VERİLDİ
Mahkeme, Atlético Nacional'in anlaşmanın şartlarına uymadığını belirterek belirtilen miktarın ve faizin ödenmesine hükmetti.
Kararda, "Atletico Nacional S.A. ile Nestor Fernando Villarreal arasında, profesyonel futbolcu Dávinson Sanchez Mina'nın Ajax'a transferi için bir anlaşma sağlanmıştır" ifadesi yer aldı. Mahkeme, kulübün Ajax'tan Tottenham'a yapılan satıştan elde edilen %15'lik paydan Villarreal'e ödemesi gereken %5'lik komisyonu tam olarak yerine getirmediğini vurguladı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Tümosan Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Bu mücadele öncesi sarı-kırmızılılarda genç futbolcu Metehan Baltacı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: -
Tümosan Konyaspor-Galatasaray maçında flaş gelişme! Hakem maça çıkamadı -
Ziraat Türkiye Kupası heyecanı yarı final aşamasıyla devam ediyor. Kupanın kritik etabında, Tümosan Konyaspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Tek maç üzerinden oynanacak bu zorlu mücadele, hem taraftarları hem de futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Finale adını yazdırmak isteyen iki ekip de sahaya mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak. Süper Lig'de Okan Buruk yönetiminde şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, sezonu hem lig hem de kupa zaferiyle taçlandırmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, kupada final biletini cebine koyarak Trabzonspor-Göztepe eşleşmesinden gelecek rakibini beklemeyi planlıyor. Ancak Galatasaray cephesinde bazı önemli eksikler teknik heyetin elini zorluyor. Sakatlık ve ceza nedeniyle kadroda yer alamayacak oyuncular, ilk 11 tercihlerine doğrudan etki edecek gibi görünüyor. Konya temsilcisi ise kendi sahasında oynayacağı bu kritik karşılaşmada sürpriz yapmanın peşinde. Peki, Konyaspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Tümosan Konyaspor-Galatasaray maçı hangi kanalda?