Sami Uğurlu: Anlatılabilecek bir şey değil!
Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Samsunspor maçı sonrası “Golden sonra oyunu daha da yukarı taşıdık. 70’e kadar öndeyken 4-1 kaybetmek anlatılabilecek bir şey değil” dedi.
- Kasımpaşa A.Ş. Haberleri
- 26 Ekim 2024, 19:03:46

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Kasımpaşa sahasında Samsunspor'a 4-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Mücadelenin ilk yarısını önde kapatmalarına rağmen istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını belirten Sami Uğurlu, "Değerlendirmesi zor bir maç. İlk yarı önde bitirsek de istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Çok çalıştığımız bir pozisyonda penaltı yaptık. Rakibin de 2 tane penaltı kaçırması bizim maça şanslı başladığımızın göstergesiydi. Golden sonra oyunu daha da yukarı taşıdık. 70'e kadar öndeyken 4-1 kaybetmek anlatılabilecek bir şey değil. Bu maçı ayrı tutmak gerekiyor. Hiçbir istediğimizi yapamadığımızı söyleyebilirim. Kurgularımızı ortaya koyamadık. Mücadele gücünün çok altında kaldık. Oyunun büyük bölümünü coşkuyla oynayan Samsunspor'a karşı mücadele etmezseniz istediğiniz sonucu alamazsınız. Samsunspor çok istedi. Coşkulu bir oyunları var. Ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
'OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİNDEN SONRA ADAPTASYON SORUNU YAŞIYORUZ'
Karşılaşmaların 65 ve 70'inci dakikaları arasında çok gol yedikleri, bunun sebebinin ne olabileceğiyle ilgili gelen soru üzerine Sami Uğurlu şöyle konuştu:
"Geçen sezonlarda çok fazla rotasyon yapamıyorduk. Bu sene daha geniş bir kadromuz var. Bu sıra duran toptan çok gol yemeye başladık. Oyuncu değişikliklerinden sonra adaptasyon sorunu yaşıyoruz. Frikikten basit bir gol yedik. Duran toptan merkeze atılan bir gol. Bunları çok çalışıyoruz ama atılan 3'üncü gol farklı. Orada 3 oyuncuyu görüyorsan içgüdüsel olarak gidersin oraya. Hepsini değerlendireceğiz ve yolumuza devam edeceğiz."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Bellona Kayserispor evinde Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Reeder Samsunspor sahasında Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Maçın canlı anlatımına haberimizden ulaşabilirsiniz... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Ev sahibi takımın 7. dakikada attığı gol ofsayt nedeniyle iptal edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk oldu. Siyah beyazlılar uzun bir süre 10 kişi oynadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)