A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz Japonya maçı sonrası konuştu! "Cevap sahada verilir"
A Milli Futbol Takımı'mız hazırlık maçında Japonya ile kozlarını paylaştı. Mücadeleyi 4-2 Japonya kazandı. Karşılaşmadan sonra teknik direktör Stefan Kuntz önemli açıklamalarda bulundu. İşte Kuntz'un sözleri...
- Milli Takım Haberleri
- 12 Eylül 2023, 17:38:01, Güncelleme: 12 Eylül 2023, 18:21:41
A Milli Futbol Takımı'mız hazırlık maçında Japonya ile kozlarını paylaştı. Mücadeleyi 4-2 Japonya kazandı. Karşılaşmadan sonra teknik direktör Stefan Kuntz önemli açıklamalarda bulundu.
İŞTE KUNTZ'UN SÖZLERİ:
İlk yarı çok kötüydük. Rakibe sırtı dönük dikkat etmemizi ve geçiş oyununda çok şiddetli olduklarını söyledik. 3 golü de böyle yedik. Bireysel hatalar da vardı. Fizik yönünden Japonya ile mücadele edemedik. Ama maç sonunda istediğim duruma geldim. Maçta bazı bulguları, oyuncuları görmek istiyordum. Onlarla ilgili ve oyunumuzla ilgili fikir edindik. Ders çıkaracağız. Pozitif bir şeyle bitirelim, Bertuğ Yıldırım kesinlikle bu maçların galip oyuncusu oldu.
Her mağlubiyet insanı üzer. Hem rakibi, hem de saha denediklerimizi dikkate aldığımızda, bu mağlubiyet bizi çok ileri götürecek.
Kulakları tıkmaktansa, gözleri açmak çok daha önemli. Hırvatistan maçına çok daha iyi, çok daha hazır çıkacağımızı düşünüyorum. Bu maçın önemi tam olarak bu.
"CEVAP SAHADA VERİLİR!"
Oyuncular A Milli Takım için %100'ünü verecek seviyeye gelmeli. Bizim tek hedefimiz Milli Takım'ı geliştirmek. Oyuncularım %100'ünü vermiyorsa, bu canımı acıtır. Bazı oyuncuların sahada koşmadığını gördük. Sahanın ortasında cevap verilir, röportajlarda değil.
DİĞER HABERLER
-
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi play-off turunda 23 Mart Pazar günü Macaristan ile Budapeşte'de oynayacağı maçın öncelikli biletleri satışa çıkarıldı. -
Hırvatistan'da düzenlenen dörtlü turnuvanın son maçında, Türkiye U17 Milli Futbol Takımı Hırvatistan U17 Milli Takımı'nı 1-0 mağlup etti. İşte maçın detayları... -
Türkiye A Milli Takımı futbolcusu Enes Ünal, forma giydiği Bournemouth'ta antrenman sırasında sakatlandı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'taki ikinci maçında 25 Şubat Salı günü Yunanistan'ı konuk edecek.