Sivasspor'da ikinci corona virüsü test sonuçları açıklandı
Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor; teknik ekip, futbolcu, idari kadro ve çalışanlara uygulanan ikinci corona virüsü testlerinin de negatif çıktığını açıkladı.
- Sivasspor Haberleri
- 25 Mayıs 2020, 20:38:29

Sivasspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde futbolcu, teknik heyet, idari kadro, destek ekibi ile tesislerde ve stadyumda görevli personelin corona virüsü testlerinin negatif çıktığı belirtildi.
Açıklamada, "A takım futbolcularımıza, teknik heyetimize, idari kadromuza, destek ekibimize, tesislerimizde ve stadyumda görevli olan tüm personellerimize yapılan ikinci korona virüs testleri sonuçlanmış ve bu testlerde de hiçbir pozitif vakaya rastlanmamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.
DİĞER HABERLER
-
Net Global Sivasspor’un 18 Mayıs Pazar günü Reeder Samsunspor ile oynayacağı maçın kamp kadrosu belli oldu. Kafilede golcü futbolcu Rey Manaj yer almadı. -
Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Net Global Sivasspor ile Sipay Bodrum FK karşı karşıya geliyor. İki takım arasında oynanacak maçın canlı anlatımına haberimizden ulaşabilirsiniz. -
Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Reeder Samsunspor'a 1-0 mağlup oldu ve bitime 2 hafta kala küme düşmesi kesinleşti. Karşılaşma sakatlığı sebebiyle maç kadrosuna alınmadığı belirtilen Rey Manaj'dan flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar... -
Net Global Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçı sonrası konuştu. Çalımbay, “Bizim gerçek hedefimiz bu maç değildi. Bu kadar gol yememiz gerekiyordu ama bizim için önemli değil. Bizim oynayacağımız Bodrumspor maçımız var. Bütün her şeyimiz orada” dedi.