Sivasspor Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü
Süper Lig'in 16. haftasında Sivasspor sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü.
- Sivasspor Haberleri
- 26 Aralık 2022, 18:26:24

Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 29 Aralık Perşembe günü sahasında Galatasaray ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü.
Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından geniş alan pas çalışan kırmızı-beyazlı ekip, son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yaptı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu tarafından Fair Play/Adil Oyun'da ekim ayının teknik direktörü seçilen ve ödülünü almak için İstanbul'da bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay antrenmanda yer almadı.
Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.


DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Net Global Sivasspor ile Sipay Bodrum FK karşı karşıya geliyor. İki takım arasında oynanacak maçın canlı anlatımına haberimizden ulaşabilirsiniz. -
Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Reeder Samsunspor'a 1-0 mağlup oldu ve bitime 2 hafta kala küme düşmesi kesinleşti. Karşılaşma sakatlığı sebebiyle maç kadrosuna alınmadığı belirtilen Rey Manaj'dan flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar... -
Net Global Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçı sonrası konuştu. Çalımbay, “Bizim gerçek hedefimiz bu maç değildi. Bu kadar gol yememiz gerekiyordu ama bizim için önemli değil. Bizim oynayacağımız Bodrumspor maçımız var. Bütün her şeyimiz orada” dedi. -
Net Global Sivasspor’un 18 Mayıs Pazar günü Reeder Samsunspor ile oynayacağı maçın kamp kadrosu belli oldu. Kafilede golcü futbolcu Rey Manaj yer almadı.