Timsah'tan transfer şov!
Transfer tahtasını açan Bursaspor, maestro Özer Hurmacı, ön libero Selçuk Şahin, Ukraynalı golcü Seleznov ve Brezilyalı kanat Silva’yı aldı.
- TFF 1. Lig Haberleri
- 03 Eylül 2019, 08:01:03

BURSASPOR'DA HÜCUM EMRİ
Karabük ve Akhisar'da oynayan 34 yaşındaki Seleznov, geçen sezon Malaga'daydı. Akhisar'da Türkiye Kupası ile Süper Kupa kazandı. Geçen sezon Sivas'taki 33 yaşındaki Özer de Süper Lig'de 297 maçta 30 gol, 39 asist yaptı. Adı F.Bahçe'yle özdeşleşen 38 yaşındaki Selçuk Şahin ise G.Birliği'nin Süper Lig'e yükselmesine 29 maçta 2 gol, 2 asistle katkı sağladı. Gazişehir'deki 23 yaşındaki Silva ise 24 maçta, 2 gol ve 2 asist üretti.


DİĞER HABERLER
-
1’inci Lig’de 2024-2025 sezonunu zirvede bitirerek Süper Lig’e yükselen Kocaelispor, Kocaeli Stadı’nda şampiyonluk kupasını kaldırdı. Yeşil-siyahlı takıma kupayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu verdi. -
1'inci Lig’i 2’nci sırada bitirerek Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği; başkan, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. -
Trendyol 1. Lig'den Süper Lig'e yükselecek takımın belli olacağı play-off mücadeleleri başlıyor. Play-off ilk tur maçları yarın (15 Mayıs) oynanacak. -
Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği Kulübü'nün yönetimi, teknik kadrosu, oyuncuları, personeli ve taraftarları İlhan Cavcav'ın mezarını ziyaret etti.