İdmanlar sürüyor
Bordo-mavililer, yarın Gaziantepspor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına devam etti.
- Trabzonspor Haberleri
- 01 Ekim 2020, 06:40:29
Bordo-mavililer, yarın Gaziantepspor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Eddie Newton yönetimindeki antrenmanda daha çok taktik çalışma üzerine duruldu. Karadeniz temsilcisi bugün yapacağı idmanın ardından hazırlıklarını tamamlayacak ve akşam saatlerinde özel uçakla Gaziantep'e gidecek.
GÖZLER ERCE'DE
Uğurcan Çakır'ın Gaziantepspor'a karşı forma giyip giyemeyeceği belirsiz. 24 yaşındaki eldiven idmanlara çıkamıyor. Teknik direktör Eddie Newton da yedeği Erce Kardeşler ile görüştü. Trabzonspor'un Gaziantepspor ile oynayacağı mücadelede Erce'nin forma giymesi bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'deki hayal kırıklığı sonrası Trabzonspor'un rotası netleşti. Bordo mavililer, Atakaş Hatayspor yenilgisiyle büyük bir üzüntü yaşarken, artık en büyük hedef olarak Ziraat Türkiye Kupası öne çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Atakaş Hatayspor'u konuk etti. Bordo mavililerin maçın 27. ve 49. dakikalarda kazandığı penaltılar VAR kararının ardından iptal edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında evinde Atakaş Hatayspor'u ağırladı. Papara Park'ta oynanan maçta kazanan taraf 2-1'lik skorla Atakaş Hatayspor oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor, sahasında Atakaş Hatayspor'a 2-1 kaybetti. Maçın ardından bordo mavililerde teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)