Trabzonspor'dan çifte transfer bombası: Masouras ve Dovbyk!
Trabzonspor transfer haberi: Süper Lig'de aldığı son galibiyetlerle toparlayan bordo-mavililer, transferde gaza bastı. Karadeniz Fırtınası, Georgios Masouras ve Artem Dovbyk'i renklerine bağlamak istiyor. İşte detaylar...
- Trabzonspor Haberleri
- 25 Ocak 2023, 09:59:03

29 yaşında 1.84 boyunda olan Georgios Masouras'ın kulübü Olympiakos ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon toplamda 31 resmi maça çıkan Yunan kanat oyuncusu 4 gol attı 2 de asist yaptı. Yunanistan Milli Takımı'nda 29 kez forma giyen Masouras'ın 4 golü bulunuyor. Sürati, ve kolay adam geçmesiyle tanınan deneyimli futbolcu, sol kanat ve sağ kanatta bir hayli etkili oluyor. Masouras'ın transfer edilmesi halinde Trezeguet daha çok sağ kanatta görev yapacak.
Kurmayların, nokta transferlerinden birisi de forvet bölgesine olacak. Ligin ilk yarısında, Maxi Gomez (3 gol), Umut Bozok (2 gol) ve Djaniny'den (golü yok) istenilen katkıyı alamayan bordo-mavililer, bu bölgeye Artem Dovbyk'i düşünüyor. 25 yaşında 1.89 boyunda olan Dovbyk, Ukrayna'nın Dnipro takımında oynuyor. Kulübünün yaptığı yeni sözleşme önerisini kabul etmeyen Dovbyk'e Galatasaray'ın talip olması işleri biraz zorlaştırdı. Ancak Trabzonspor yönetimi, deneyimli isim konusunda bir hayli ısrarcı.
Dovbyk bu sezon Dnipro forması ile tüm kulvarlarda çıktığı 22 karşılaşmada 16 gol attı, 4 de asist yaptı. Ukraya medyası da Artem Dovbyk'in ara transferde yeni adresinin Türkiye olduğunu duyurdu. Yapılan yorumlarda, "Artem Türkiye'ye gidiyor ancak takımı henüz netlik kazanmadı. Geçen yılın şampiyonu Trabzonspor ile kadrosunda Mauro Icardi, Mertens, Mata gibi yıldızların bulunduğu Galatasaray, Dovbyk'i istiyor" denildi. Dovbyk, 14 kez giydiği Ukrayna Milli Takımı'nda 6 gol kaydetti.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 34. haftanın sona ermesinin ardından, resmi sosyal medya hesabı üzerinden VAR kayıtlarını açıkladı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 35’inci haftasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına devam etti. İşte detaylar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor ile Galatasaray arasında 14 Mayıs Çarşamba günü oynanacak 63. Ziraat Türkiye Kupası Final müsabakasının biletleri satışa sunuldu. İşte detaylar... -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında evinde Galatasaray'ı konuk edecek. Mücadele öncesi bordo mavililere Uğurcan Çakır'dan müjdeli haber geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)