FENERBAHÇE HABERLERİ - Ahmet Çakar'dan Fenerbahçe'nin penaltısını eleştirdi!
Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin deplasmanda Kayserispor'u 6-2 yendiği karşılaşmayı değerlendirdi. İşte Çakar'ın o yazısı... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- 24 Kasım 2024, 06:40:49, Güncelleme: 24 Kasım 2024, 09:05:29

Fenerbahçe Süper Lig'in 13. haftasında Kayserispor'u 6-2 mağlup etti.

Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri Tadic, Oğuz Aydın (2), En-Nesyri ve Szymanski kaydetti.

Sabah Gazetesi Yazarı Ahmet Çakar Kayserispor - Fenerbahçe maçını kaleme aldı. İşte Çakar'ın yazısı...
AHMET ÇAKAR - PENALTI KOMEDİYDİ
Fenerbahçe ilk yarım saat harika oynadı, 3 gol buldu, 'İş bitti' dedik ama ne olduysa bundan sonra oldu. Devre biterken Djiku kendi kalesine attı, ikinci yarının hemen başında da kaleci Livakovic'in hatalı çıkışından Kayserispor ikinci golü buldu.
Tüm Fenerbahçeliler 'Rahat maç izleyecek miyiz?' derken, işler birden sıkıntı ve paniğe girmişken imdada En-Nesyri yetişti ve dördüncü golü atıp Fenerbahçe'yi rahatlattı.
Dün gecenin altın isimleri tartışmasız Oğuz Aydın ve Mert Hakan… Fazla şans bulamayan bu iki yerli oyuncunun performansları sanırım Mourinho'nun da hoşuna gitmiştir.
Dün geceki sonuç belki de Süper Lig'in en fazla skorlu maç olabilir. Kaçanları da ilave edersek pekala 10-15 gol olabilirdi.
Hakem berbat bir maç yönetti. Fenerbahçe'ye verdiği penaltı komik. Kostic'e faul yapılmıyor. Bilakis Kostic ayağını rakibin önüne koyup 'Bana vur' diyor. Oğuz Aydın'ın ikinci golü öncesi ofsayttaki En-Nesyri'nin topa hamlesi var. Her ne kadar topa dokunmasa da bence ofsayt.
Sadece bunlar mı? Hayır... Fauller hatalı, kartlar hatalı. Dedik ya çok ama çok kötü bir yönetim. Bu arada ilk yarıda Kayserispor'un Kostic'in eline çarpan topta penaltı beklediği pozisyonda kasıt yok, el normal konumunda.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de eleştirilerin en büyük hedefi haline gelen teknik direktör Jose Mourinho ile ilgili önemli bir gerçek ortaya çıktı. Sarı lacivertli yönetimin, Portekizli hocayla ilgili gemileri çoktan yaktığı ifade edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin sezon başında takımın başına getirdiği Jose Mourinho tartışma konusu olmaya devam ediyor. Ligde derbi galibiyeti alamayan ve şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın gerisinde kalan Portekizli çalıştırıcının sözleşmesindeki madde şaşkına çevirdi. İşte detaylar... -
Fenerbahçeli yıldız futbolcu Bright Osayi-Samuel'in takımda kalıp kalmayacağı merak konusu haline gelmişti. Yıldız oyuncu ile ilgili flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. İşte 27 yaşındaki oyuncunun yeni kulübü ve maaşı... -
Yaz transfer dönemi çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Livakovic'in performansından memnun olmayan sarı-lacivertliler, Arjantin'le Dünya Kupası kaldıran Martinez'i gündemine aldı. İşte detaylar...