Fenerbahçe'nin yıldızlarına hücum! Sevilla maçında 4 ismi izlemeye geliyorlar
SON DAKİKA TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe'de gözler Sevilla maçına çevrildi. Tarihi maç öncesi dikkat çeken bir detay ise sarı-lacivertli takımda forma giyen 4 futbolcuyu izlemeye gelecek olan kulüpler. İşte Fenerbahçe'de yakından takip edilen o isimler... FB SPOR HABERLERİ
Yayın Tarihi: 15.03.2023 - 22:09 Güncelleme Tarihi: 15.03.2023 - 22:13
ABONE OL
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçta 2-0 mağlup olduğu Sevilla'yı evinde konuk edecek.
Sarı-lacivertlilerde özellikle İspanya'da ilk yarıda sergilenen futbol büyük umut vermişti.
Takvim'in haberine göre Fenerbahçe'nin Sevilla ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçını sarı-lacivertli takımın yıldız fuitbolcularını izlemek için Avrupa takımlarının scout ekiplerinin de takip edeceği öğrenildi.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ve Everton, Almanya Bundesliga'dan Dortmund ve İtalya Serie A'dan da Atalanta ve Napoli'nin scoutlarının Sevilla maçlarını takip etmek için geliyor.
Sarı-lacivertlilerde Macar stoperi AttilaSzalai, Njieryalı sağ bek Osayi Samuel, 18 yaşındaki yıldız futbolcu Arda Güler ve son haftalarda gösterdiği performansla Jesus'un değişilmezleri arasına giren FerdiKadıoğlu'nu dikkatle izleyeceği belirtildi.
Premier Lig takımlarının scout ekiplerinin Attila Szalai ve Osayi Samuel, BorussiaDortumund'un Arda Güler, Atalanta ve Napoli'nin de Ferdi Kadıoğlu için gözlemci gönderdiği gelen haberler arasında.
Scout ekiplerinin bu oyuncuların zorlu Sevilla maçında göstereceği performanslara göre kulüplere sunacağı raporlar, bu futbolcuların olası transferinde önemli rol oynayacak.
VALENCIA AÇIKLAMASI!
Brezilya ligi ekiplerinden Internacional'in Başkanı Alessandro Barcellos, Brezilya'da yayın yapan Radio Grenal'e Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonuda bitecek Enner Valencia ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Barcellos, Valencia'nın transferine ilişkin soruya, "Şu anda Enner Valencia'nın gelmeyeceğini garanti edebilirim.
Bugün gelmiyor. 90 gün sonra başka bir şey olabilir.
Futbol çok değişken. Bugünden onun geleceğini garanti edemem" yanıtını verdi.
Fenerbahçe ile yeni kontrat görüşmelerini sürdüren 33 yaşındaki Ekvadorlu futbolcu 20 maçta attığı 23 golle Spor Süper Lig'de gol krallığında zirvede yer alıyor.
Enner Valencia'nın yeni sezondaki adresinin neresi olacağı merak konusu.