logo

CANTIK PİDE TARİFİ | Cantık Pide nasıl yapılır?

Tatar Kırım mutfağının meşhur yemeklerinden biri olan, kuzu etiyle yapılan ve çıtır hamuru, lezzetli iç harcı hem göz hem karın doyuran lezzet olan Cantık Pide tarifi, en çok araştırılan yemek tarifleri arasındaki yerini aldı. Yağsız tavada kızartılan leziz Cantık Pide tarifini araştıranlar için Cantık Pide malzemeleri, yapılışı ve püf noktalarını haberimizde derledik.

ABONE OL
primary

CANTIK PİDE TARİFİ | Cantık pide evde kolayca yapmak isteyen vatandaşlar arama motorlarında Cantık pide tarifini araştırıyor. Sofraların sevilen lezzetlerinden olan ve aslen Tatar Kırım mutfağına dayanan Cantık pideyi kendi evinde, kendi mutfağında yapmak isteyen vatandaşlar için Meşhur Cantık Pide malzemeleri, yapılışı ve püf noktalarını derledik. İşte detaylar...

CANTIK PİDE NASIL YAPILIR?

CANTIK PİDE MALZEMELERİ

Üzerindeki harç için:

Üzeri için:

CANTIK PİDE YAPILIŞI

Hamur için:

CANTIK PİDE PÜF NOKTALARI

Üzerine sürdüğünüz yumurta sarısının içine 3-4 damla su koymanız, pidelerin daha parlak görünmesini sağlayacaktır.

AFİYET OLSUN