logo

LAĞMAN (LEGMAN) TARİFİ - Lağman yapılışı, malzemeleri ve püf noktaları...

Et severlerin bayılarak yiyeceği, farklı bir tad arayanlar için Lağman tam da size göre. Makarnaya benzeyen hamuru üzerine sebze ve etlerin koyulduğu Lağman, büyük küçük herkesin favori lezzetlerinden biri oluyor. Lağman tarifini yapmak isteyenler için Lağman tarifi, malzemeleri ve püf noktaları haberimizde...

ABONE OL
primary

LAĞMAN (LEGMAN) TARİFİ - Uygur mutfağının en meşhur lezzetlerinden biri olan Lağman, et suyunun verdiği nefis tad ile sofralarda yerini alıyor. Tek başına doyuran tarif vatandaşlar tarafından aranan "Lağman nasıl yapılır? Lağman malzemeleri nelerdir?" sorularının cevabı haberimizde...

Lağman nasıl yapılır?

Malzemeler:

Hamuru için:

Açarken kullanmak için:

Etli kısmı için:

Yapılışı:

Hamuru için:

Yemeğin yapılışı:

Püf Noktası

AFİYET OLSUN